SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sağlık için balık tüketin!

Bu haber 03 Nisan 2024 - 9:30 'de eklendi.

Taze balıklar tezgâhlarda yerini aldıkça, vatandaşlar da soluğu balık tezgâhlarında alıyor. Tezgâhlarda ise en çok hamsi ve sardalye balığı tercih ediliyor.

SOFRALARIN vazgeçilmezi olan balık, Torbalı’daki tüm tezgâhları da şenlendirdi. Tezgahlardaki son durum hakkında bilgiler veren Erol Balıkçılık işletmecisi Turgut Öztaş, “Balıkların arasında en uygun balık ise sardalye ve hamsidir. Torbalı halkı genel olarak en çok sardalye ve hamsiyi tercih ediyor. Vatandaşların balığa ilgisi çok iyi oldu. Balıklarımız hem uygun fiyat hem de taze. Balık satışlarımız geçen seneye göre, bu sene daha hareketli geçecek gibi görünüyor” dedi.

ET VE TAVUKTAN FAYDALI

GÖRÜŞLERİNİ aldığımız Kadir Kayık isimli vatandaş ise şunları söyledi: “Fiyatlar çok uygun. Ayrıca balıklar o kadar çok lezzetli ki severek alıyoruz sofralarımıza. Hafta en az iki kez balık tüketiyoruz. Biz balıksız yapamayız. Her balık güzeldir ama ben genelde barbun, bir de istavrit balığını tercih ediyorum. Bana göre fiyatları gayet güzel ve balıklar lezzetli. Et ve tavuktan daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Her gün yesem bıkmam. Kışın gelmesine sırf balık sezonu açıldığı için seviniyorum. Vatandaş mutlaka bol bol balık yemeli. Tavuk değil, et değil balık yenilmeli” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.