SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sağlık çalışanlarından yaşlılara anlamlı ziyaret

Bu haber 20 Mart 2024 - 5:50 'de eklendi.

Torbalı Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Nagehan Bilir önderliğinde, Sağlıklı Yaş Alma Merkezi Hekimi Dr. Yüksek Kızılışık ve bir grup sağlık çalışanı, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Ulusal Yaşlılar Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

TORBALI Devlet Hastanesi’nin sağlık personeli, toplumun en değerli bireylerinden olan yaşlıları unutmadı. Bu özel haftayı daha da anlamlı kılmak adına gerçekleştirilen ziyaretlerde, yaşlıların yanında olmanın ve onların değerini anlamanın önemi bir kez daha vurgulandı.

UZM. Dr. Nagehan BİLİR önderliğindeki sağlık ekibi, Torbalı’nın farklı bölgelerinde yaşayan yaşlıları ziyaret ederek onlarla zaman geçirdi ve ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yaptı. Ziyaretler sırasında yaşlı bireylerin sağlık durumları hakkında bilgi alındı ve gerektiğinde destek sağlandı.

KENDİLERİNİ ziyaret eden sağlık ekibine sıcak karşılamalarıyla memnuniyetlerini ifade eden yaşlılar, yapılan bu nazik ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.