SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Safiye Boz, sevenleri tarafından hayırlarla anıldı

Bu haber 04 Nisan 2023 - 5:25 'de eklendi.

Torbalı’nın saygın firmalarından Barış Bobinaj’ın ortakları Barış Karaman, Salih Ersoy ve Fahrettin Ece, önceki yıl vefat eden kayınvalideleri Safiye Boz hayrına iftar yemeği verdi. Merhume hayrına verilen iftar yemeğine CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir çok sayıda insan katıldı

TORBALI Atatürk Sanayi Sitesi’nin saygın firmalarından Barış Bobinaj’ın ortakları Barış Karaman, Salih Ersoy ve Fahrettin Ece önceki yıl vefat eden kayınvalideleri Safiye Boz hayrına dün akşam TorYap Sitesi’nde bulunan evlerinin bahçesinde yaklaşık bin kişilik bir iftar yemeği verdiler.

MERHUMENİN hayrına verilen iftar davetine CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, CHP İzmir Milletvekili Aday Adayları Mehmet Şakir Başak, Burak Kotan, Sefer İpekli ve CHP Torbalı İlçe Örgütü katılım sağladı. Merhume Safiye Boz’un damatları tarafından verilen hayır iftarına sevenleri ve çok sayıda Torbalılı da katıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.