SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sadık İleri’nin tek kuruyemişçisi açıldı

Bu haber 24 Aralık 2021 - 1:22 'de eklendi.

Ertuğrul Mahallesi’nde bulunan Sadık İleri Bulvarı’nın tek kuruyemişçisi olan Dünyam Kuruyemiş açıldı.

SİMİT Sarayı’nın karşısındaki 80 metrekarelik dükkanda hizmete giren işletmenin açılış kurdelesini Mustafa Çetinkaya ile Selahattin Şan kesti. İstanbul’da 8 yıl boyunca bu sektörde çalışan Davut Çetinkaya ve Ramazan Şan ortaklığında açılan Dünyam Kuruyemiş’te aktar ürünleri, kuruyemiş çeşitleri, lokum, şekerleme gibi ürünlerin satışı yapılacak.

‘HAYIRLI OLSUN’

AÇILIŞ töreni sonrası İşletme ortaklarından Davut Çetinkaya yaptığı açıklamasında, “Dünyam Kuruyemiş firmamızı Torbalı halkımızın hizmetine açmış olmanın büyük gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

‘DÜNYAM Kuruyemiş markamızı Torbalılı hemşehrilerimizle buluşturmanın büyük bahtiyarlığını yaşıyoruz’ diyen Selahattin Şan ise, “Hedefimiz güleryüz, tatlı dil ile müşterilerimize hizmet etmektir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Yeni mekanımız Torbalı’mıza hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.