SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sadem’den bayan sağlıkçılara jest

Bu haber 08 Mart 2021 - 21:31 'de eklendi.

TORBALI’DA hizmet veren Sadem Pastanesi, içinde bulunduğumuz pandemi döneminde görev yapan sağlıkçılara bir nebze de olsa destek vermek için harekete geçti. Dün kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçede bulunan Torbalı Devlet Hastanesi ve Özel Tınaztepe Torbalı Hastanesi’nde görevli bayan sağlıkçı personellere kalpli kurabiyeler verdi. Durumu memnuniyetle karşılayan sağlıkçılar, Sadem Pastanesi’ne teşekkür etti.

‘TÜM KADIN SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİYORUZ’

PASTANENİN işletmecisi Özgehan Demirci, “Onlar hayatımızın en özel varlıkları… Kimi annemiz, kimi eşimiz, kimi arkadaşımız, kimi ise kızımız… Haklarından vazgeçmeyen inancını ve kendine güvenini asla kaybetmeyen güçlü kadının günü olan bu günde en zor süreçten geçen bizlere çok emek veren sağlık çalışanlarımıza sadem pastanesi olarak küçükte olsa birer hediye vermek istedik. Tüm kadın sağlık çalışanlarımıza teşekkürü borç biliyoruz. Kadına saygının olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Tüm kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.