SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Saadet Partisi’nden esnafa siftah zarfları

Bu haber 02 Ocak 2022 - 22:31 'de eklendi.

Saadet Partisi yaptığı çalışmalar ile fark yaratıyor. Bu kapsamda partililer farklı bir uygulamaya imza attılar. Gece saatlerinde Saadet Partisi Gençlik Kolları üyeleri, merkez ve sanayi esnaflarına siftah zarfları dağıtımı gerçekleştirdi.

SAADET Partisi İlçe Tanıtma Başkanı Eyüp Karaaslan çalışma ile ilgili şunları belirtti: “Siftah güne başlangıçtır. Saadet Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı olarak ‘siftah bizden bereket Allah’tan’ diyerek Ahilik şuuru ile günümüzdeki ekonomik buhranda zor günler geçiren ilçe esnaflarımıza siftah zarfı dağıtımlarımız devam edecek.

YERİ geldiğinde her şeyimizi emanet ettiğimiz, paramız yetmediği vakit ‘sonra hesaplaşırız’ diyerek güler yüzle uğurlayan esnafımıza destek olmalı alışverişlerimizi buralardan yapmalı ve küçük esnafımızı yasatmalıyız. 2022 yılının esnafımız için bereketli bir yıl olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.