SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Saadet Partisi Kadın Kolları kandil simidi dağıttı

Bu haber 10 Mart 2021 - 23:14 'de eklendi.

Saadet Partisi Torbalı İlçe Kadın Kolları tarafından Miraç Kandili nedeniyle kandil simidi dağıtıldı.

SAADET Partisi Torbalı İlçe Kadın Kolları, Miraç Kandili nedeniyle Doğan Bursalıoğlu Caddesi üzerinde kandil simidi dağıtımında bulundu. KadınKolları, ilçe yöneticilerinin de katıldığı etkinlikte yüzlerce kişiye kandil simidi verildi. Kandillerin birlik ve beraberlik için önemine değinen SP Torbalı Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yeşilbaş, yaptığı değerlendirmede, “Bizler aynı mahallede yaşadığımız için komşuluk birlikteliğimiz, aynı toplumda yaşadığımız için toplumsal birlikteliğimiz, aynı dini yaşadığımız içinde din kardeşliğimiz mevcuttur. Alemlerin efendisi Yüce Peygamberimiz, ‘Müslümanlar bir insan vücuduna benzer. Bu vücudun bir uzvu hastalandığında o insan topyekun ateşli bir hastalığa tutulup hastalanır’ buyurmuşlardır. Bu yüzdendir ki, bizde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmek adına bu duyguları canlı tutmak adına Miraç Kandilimizde, kandil simidimizle birlikte sıla-i rahim yapalım istedik.” dedi.

HERKESİN MİRAÇ KANDİLİ HAYIRLI OLSUN

YEŞİLBAŞ, sözlerini şöyle tamamladı; “Peygamber Efendimizin Allah’ın huzuruna yükselmesi anlamına gelen Miraç hadisesinin gerçekleştiği yer olan Mescidi Aksa ve Kudüs işgal altından kurtulup Özgür olması için bütün gücümüzle çalışacağız Bizler Saadet Partisi olarak kendimizi ülkemize ve tüm İslam aleminin bütün insanlığın saadeti için iyinin iyinin güzelin adaletin tesisi için çalışmaya adamışız bu vesileyle herkesin Miraç Kandili hayırlı olsun” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.