SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Saadet Partisi Adayı Caner Dirlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Bu haber 26 Mart 2024 - 16:43 'de eklendi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Caner Dirlik Muratbey Mahallesi gezisinde, mahalle sakinlerine hitaben, yaptığı açıklamada, “Yönetim anlayışımızın temeli ‘adalettir!’ Milletin refahı da ancak adalet ile mümkündür” dedi.

DİRLİK Yaptığı açıklamada, “Adalet kâmil manada, hızlı ve etkin bir şekilde tesis edilecek, hukukun üstünlüğü hâkim kılınacaktır. Adalet sistemi her türlü politik etkiden arındırılacak ve örnek bir adalet sistemi inşa edilecektir. Herkese hakkı teslim edilecek, kim olursa olsun adil muamelede bulunulacaktır.

DEVLETİN en önemli varlık nedenlerinden biri de halka hizmet etmektir. İktidar emanetini elinde bulunduranların görevi, kaynakları en verimli şekilde kullanarak kamu hizmetlerini daha nitelikli hale getirmek ve her bir ferde ulaşmasını sağlamaktır. Kaynakları har vurup harman savurmak ve yandaşına peşkeş çekmek milletin emanetine sahip çıkmamaktır. İşin ehline verilmemesi, hizmetlerin niteliksiz hale gelmesine neden olurken partizanlık ise kamu hakkının gasp edilmesi sonucunu doğurur.

DÜŞÜNCESİ, inancı, partisi, kimliği, hayat tarzı ve dünya görüşü ne olursa olsun iş ehil olana ve en iyi yapabilene teslim edilecektir. Daha iyi bir yaşam senin hakkın Torbalı” ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.