SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Rüya takımı kurdu! Bekle bizi BAL, TORKOS geliyor

Bu haber 13 Eylül 2023 - 21:55 'de eklendi.

Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefiyle yola çıkan, bu yönde transferler yaparak adeta rakiplerine de gözdağı veren Torbalıspor, 30 Eylül’de evinde oynayacağı maça hazırlanıyor. Çalışmalarını, Pamukyazı Başkan Mustafa Günaydın Tesislerinde sürdüren TORKOS, yeni sezon için hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Başkan Arslan, “Sezonu iple çekiyoruz ve heyecanla bekliyoruz” dedi.

GEÇTİĞİMİZ Ağustos ayı başında, Teknik Direktör Soner Keleş’in direktifleri ile sezona başlayan ve hem tecrübeli hem de yetenekli genç isimlerden oluşan TORKOS’ta moraller de oldukça üst seviyede. Sık sık idmanları ziyaret edip, futbolcularla bir araya gelen Torbalıspor Başkanı Batuhan Arslan, geçtiğimiz yıl BAL’ın kapısından döndüklerini ancak bu yıl işlerini şansa bırakmayacaklarını ifade etti.

22 FUTBOLCUNUN 14’Ü YENİ TRANSFER

FİKSTÜR ayın 30’unda çekilecek ve Torbalıspor’un rakipleri de belli olacak. İlk maçı evinde oynayacak olan kırmızı beyazlı ekibin kadrosunda toplam 22 futbolcu yer alıyor. Bunların 14’ü ise yeni transferlerden oluşuyor. Transferler edilen futbolcuların hepsi de üst liglerde oynamış ve şampiyonluk tecrübeleri yaşamış olan futbolculardan oluşuyor

TAKIMIN BAŞINA DA, GEÇEN SEZON ŞAMPİYONLUK YAŞAMIŞ İSİM GETİRİLDİ

BU sezon şampiyonluk hedefleyen Torbalıspor, 2023-2024 sezonu için Teknik Adam Soner Keleş ile anlaştı. Geçen sezon İzmirspor ile şampiyonluk sevinci yaşayan başarılı hoca, İzmirspor’u BAL Ligine çıkartmıştı. Burada yaşadığı anlaşmazlık sonrası İzmirspor’dan ayrılan Teknik Direktör Keleş, Torbalıspor’a imza attı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.