SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Rumeli Balkan Derneği’nden Gülcü’ye ziyaret

Bu haber 07 Şubat 2018 - 9:45 'de eklendi.

Torbalı Rumeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet yeniden başkan seçilen Halil Gülcü’yü makamında ziyaret etti.

TORBALI Rumeli Balkan Göçmenleri Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Kerim Serbest, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Terzioğlu, Yusuf Hacıoğlu, Zeynel Bavuk ve Mükerrem Bayraktaroğlu’ndan oluşan heyet, Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Gülcü’yü ziyaret etti. Geçtiğimiz ay yapılan genel kurul ile yeniden başkan olan Esnaf Odası Başkanı Gülcü ile samimi sohbet havasında geçen görüşmede, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

SERBEST’TEN TEBRİK

ESNAFIN öncelikli sorunlularıyla ilgili olarak yapılan karşılıklı istişarelerden sonra,  dernek yönetimi tarafından Başkan Gülcü’ye teşekkür plaketi verildi. Torbalı Rumeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kerim Serbest; “Sayın oda başkanımızı kutluyorum. Başarılı işlere imza atacağından şüphemiz yok” şeklinde açıklamalarda bulundu. Dernek üyeleri daha sonra, yine oda başkanı olarak seçilen Şoförler Odası Başkanı Cıva İsmail Akman’ı da makamında ziyaret etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.