SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ruh Öküzüm Torbalı’yı kırdı geçirdi

Bu haber 16 Ocak 2023 - 23:33 'de eklendi.

Torbalı’da önceki akşam sahnelenen Ruh Öküzüm isimli tiyatro oyunu seyircilerden tam not aldı. Kahkaha tufanı estiren oyun, ayakta alkışlandı.

TORBALI Belediyesi İsmail Uygur Kültür Merkezinde sahnelenen oyunda Tuğçe Karabayır ile Erkan Karadeniz sahne aldı. Erkan Karadeniz’in yazıp yönettiği ve bugüne kadar yüzlerce kez sahnelenen oyun evlilik öncesi ve evlilik sürecinde kadın erkek ilişkilerini anlattı.

İKİ perdeden oluşan Ruh öküzüm oyununu izleyen Marmarisli tiyatroseverler oyunun sonunda Tuğçe Karabayır ve Erkan Karadeniz’i ayakta alkışladı. Gösteri sonunda seyirciler sanatçılar ile hayranları fotoğraf çektirmek için sıra oldu.

TORBALI’DA çok güzel ağırlandıklarını ve bir daha Torbalı’ya gelmek istediklerini ifade eden Tuğçe Karabayır “İlk defa tiyatro oynamak için geldik çok eğlendik çok güzel çok sıcak bir seyircisi var Torbalı’nın bizi çok güzel kucakladılar sağ olsunlar ‘’ dedi. Oyunun yazarı ve oyuncusu Erkan Karadeniz “Ben Aydın’da yaşıyorum. Aslında yakınız birbirimize. Burada tiyatro oynamak için gelmek te ayrı bir gurur oldu. Torbalı seyircisi gerçekten harika ve sıcakkanlı tekrar buraya gelmek ve oyunlar sahnelemek için geleceğiz. Bizi sizlerle buluşturan Arya Organizasyon’a teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.