SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Rosida’nın güzellik uzmanından bakım sırları

Bu haber 08 Haziran 2019 - 11:47 'de eklendi.

GÜZELLİK, tarihin her döneminde kadınların vazgeçilmez sırlarından biri. Daha canlı ve daha sıkı bir cilt için yapılması gerekenleri Rosida Park Estetik ve Güzellik Merkezi Uzmanı Aysun Doğru anlattı. Doğru, “Kendinizi dinlenmiş ve zinde hissedene kadar uyku saatinizi öne çekin. Böylece cildiniz de dinlenmiş olacak” dedi. Doğru, havlu ve nevresimlerin cilt problemleri için oldukça önemli olduğunu ifade ederek, “Bakteri ve ölü deri yuvası haline geldikleri için havluları her gün, yastık kılıflarını 3 günde 1, cildiniz yağlı değilse nevresimleri haftada 1 değiştirmelisiniz. Cildiniz için kullandığınız farklı ürünler arasında boşluk bırakın. Örneğin göz kremini sürdükten sonra nemlendirici için 10 dakika bekleyin. Çünkü cildimizin bu sürülen ürünleri emmek ve faydalanmak için zamana ihtiyacı var” diye konuştu.

KAHVE İÇMEYİ SEVEN KADINLAR DİKKAT!

ROSİDA’NIN güzellik uzmanı sözlerini şöyle sürdürdü; “Sivilce yüzünden hassaslaşan cildinize daha çok zarar verecek olan bu ürünler yerine hafif, su bazlı, sivilce karşıtı ürünler kullanmalısınız. Ayrıca, kahveyi öğleden sonra içmemeye özen gösterin. Çünkü öğlen ikiden sonra içmek sadece uykunuzu kaçırmakla kalmaz aynı zamanda cildiniz de iyi gelmez. Kahveyi metabolizmanızın daha iyi çalıştığı sabah saatlerinde tüketmeye gayret edin. Mesela, birkaç damla lavanta yağını sıcak bir havluya damlatın ve bu havluyu yüzünüze kapatın. Çok fazla bastırmadan bir süre yüzünüzde bekletin. Haftada birkaç defa uygulayacağınız bu yöntem sayesinde gözenekleriniz küçülecek ve cildiniz daha pürüzsüz görünecek” şeklinde konuştu.

SARARMALARA DİŞ MACUNU

CİLT temizliği yaparken ürünleri iki aşamalı kullanmanız gerektiğini ifade eden Aysun Doğru, “Önce yağ bazlı ürünler, sonra su bazlı olanlar. Yağ bazlı ürünler cildinizdeki yağ ve kiri çözüp temizlerken sonrasında uygulayacağınız su bazlı ürün kalan kir kalıntılarını tamamen ortadan kaldırıyor. Dişlerimizdeki zararlı tabakaları temizleyebilen diş macunu aynı şeyi tırnaklarımız için de yapıyor! Tırnaklarınızın üzerine sürdüğünüz bir miktar diş macunu sayesinde üst yüzeyindeki kirli, sarı tabakadan kurtulacak ve pırıl pırıl olmalarını sağlayacaksınız.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.