SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Romanya göçmenlerine Selin Anaokulu’ndan özel indirim!

Bu haber 11 Mart 2025 - 23:29 'de eklendi.

Özel Torbalı Selin Anaokulu ile Torbalı Romanya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği arasında önemli bir protokol imzalandı. Özel Torbalı Selin Anaokulu Kurucusu Selin Karaca ve Dernek Başkanı Cumhur Eren tarafından imzalanan anlaşma kapsamında, dernek üyelerine ve yakınlarına %20 indirim fırsatı sunulacak.

ÖZEL Torbalı Selin Anaokulu Kurucusu Selin Karaca, yapılan iş birliği ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: “Yaptığımız özel anlaşma sayesinde Torbalı Romanya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerine ve onların yakınlarına %20 indirim sunuyoruz. Çocuğunuzun mutlu, güvenli ve eğitici bir ortamda büyümesini ister misiniz? Büyük bahçemiz, çocuk odaklı eğitim anlayışımız ve sıcak aile ortamımız ile minik öğrencilerimizi sevgiyle karşılıyoruz.”

DERNEK Başkanı Cumhur Eren ise yaptığı açıklamada, “Derneğimizi ziyarete gelen, Özel Torbalı Selin Anaokulu Kurucusu Hemşehrimiz Selin Karaca Hanımefendi ile Yönetim Kurulu Başkanımız Cumhur Eren; Dernek Üyelerimiz ve 1. derece yakınlarının çocukları için %20 oranında eğitim ücreti indirimi anlaşması imzalamışlardır. Üyelerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

YEMİŞLİK Mah. 6004 Sok. No:21/A’da faaliyet gösteren eğitim kurumumun bu özel indirimden yararlanmak isteyen dernek üyeleri, 0507 095 75 71 numaralı telefondan Özel Torbalı Selin Anaokulu ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.