SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Robokod projesine destek olan firmalara teşekkür ziyareti

Bu haber 21 Aralık 2023 - 0:51 'de eklendi.

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ‘Robokod’ kursları tüm hızıyla devam ediyor. Öte yandan protokol üyeleri, projeye destek olan firmaları ziyaret etti.

ROBOKOD İzmir Bilişim ve Kodlama Projesi kapsamında okul öncesi ve sınıf öğretmenlerine yönelik düzenlenen Temel Kodlama ve Teknoloji Kullanım Kursları, Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki, Hasan Salih Çetinel Ortaokulu ve Kazımpaşa Ortaokulunda devam ediyor. Kurslara katılımda yoğun ilgi yaşanıyor.

TORBALI Kaymakamı Ercan Öter ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun, İzmir Valiliği bünyesinde; İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde planlanan “RoboKod İzmir Bilişim ve Kodlama Projesi” kapsamında kurulan bilgisayar laboratuvarlarına katkıda bulunan hayırseverler, Göktaş Mobilya ve Volkan İtfaiye Araçları Firmasını ziyaret etti.

KAYMAKAM Öter, projeye destek olan iki firma yetkilisine de teşekkür etti. Sohbet havasında geçen görüşme sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.