SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Rezalet olan şey insanların hadsizliğinin tavan yapması’

Bu haber 20 Kasım 2018 - 13:58 'de eklendi.

Oyuncu Ümit Erdim, geçtiğimiz akşam yaptığı twitter paylaşımı ile bazı takipçilerinden yana ne kadar dertli olduğunu gözler önüne serdi.

Seda Çınar’la yaptığı evlilikten doğan kızına ‘Ses’ adını koyan Ümit Erdim’e, bir takipçisi bu tercihi üzerinden eleştiri yöneltti. Ünlü oyuncu, bu çıkışa tepki gösterdi.

“Ümit Erdim kızının adını Ses koymuş abi hiç mi cümle içinde kurup nasıl duruyor düşünmedin ya rezalet gerçekten” şeklindeki yorumu gören Erdim, “Cümle içinde kurmak ne demek bilmiyorum ama cümle içinde kullanayım: Kızımın adını Ses koydum ve bu kimseyi ilgilendirmez. Rezalet olan şey insanların hadsizliğinin tavan yapması” yanıtını verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.