SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Reysaş, CarrefourSA’ya kiralayacağı depo için yapı ruhsatı aldı

Bu haber 04 Mart 2023 - 1:53 'de eklendi.

Reysaş GYO, İzmir Torbalı’da depo yapımı için gerekli yapı ruhsatını aldığını, Koza Altın ise pay geri alımını duyurdu.

REYSAŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, İzmir, Torbalı Belediyesi’nden 18 bin 142 metrekare depo yapmak için yapı ruhsatı aldı. Şirket, geçen yıl konuya dair yaptığı açıklamada, Torbalı’daki Subaşı Mahallesi 211 ada 5 parselde kayıtlı toplam 29.417,80 m2 arsa üzerinde CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. ile imzalanan 5 yıllık kira sözleşmesine göre kiralanabilir alanlı lojistik depo inşa edileceği duyurmuştu.

BUGÜN yapılan yeni açıklamada ise deponun yapımının Haziran ayı içinde tamamlanıp, CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi’ne kiralanmasının planlandığı belirtildi. 5 yılı kapsayan kira sözleşmesine göre Reysaş 240 milyon TL+KDV gelir elde edecek.

BUNA ek olarak her yıl Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan enflasyon artışı da üzerine konulacak. Reysaş GYO hisseleri (RYGYO) yüzde 0,93 değer kazancıyla 12,95 liradan işlem görüyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.