SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Resim sergisindeki en büyük bağışı yaptılar

Bu haber 07 Eylül 2023 - 23:55 'de eklendi.

Torbalı’da yaşayan Hakan ve Duygu Güngör çiftinin Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip 2 hastası kızları Azra Güngör için açılan resim sergisi büyük ilgi görüyor

TOBEDOSK Dağcılık Kulübü öncülüğünde, Azra’ya Nefes Ol Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Ressamlar Havva Karasu, Şenay Karasu, Meral Keserler, Nalan Benzer’in yapmış oldukları resim tablolarından sergi açıldı. Eserlerin satıştan elde edilen tüm gelirleri, Azra’ya bağışlanıyor.

RESİM sergisinde, Neo Boutique İzmir Butik işletmecisi Nabat Mahmudova ve eşi Erdal İlgeç, Azra yaşasın diye 30 bin TL bağış yaptı. Bu bağış resim sergisindeki en büyük bağış oldu.

AİLEYE minnettar olduklarını açıklayan Güngör ailesi çok az yollarının kaldığını ifade etti. 10 Eylül 2023 tarihine kadar 12.00 – 24.00 saatleri arasında Hipodrom Kafe’de açık olacak resim sergisine duyarlı tüm Torbalı halkını bekleniyor

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.