SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Replik, yazılım işinde çözüm ortağınız olacak!

Bu haber 12 Temmuz 2023 - 0:05 'de eklendi.

Torbalı’daki Ertuğrul Mahallesi’nde faaliyet gösteren Replik Yazılım şirketi işinde profesyonel ekiple uzun yıllardır alanında hizmet vermeye devam ediyor. Bilgi teknolojileri alanında faaliyet gösteren bir şirket olan Replik Yazılım, müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun özelleştirilmiş; e-dönüşüm, barkod sistemleri, yazılım geliştirme, web tasarım, yedekleme, bulut bilişim hizmetleri ve diğer bilgi teknolojileri alanlarında hizmet veriyor.

AMAÇLARINI açıklayan şirket sahibi Eray Buruncuk, “Amacımız, müşterilerimize yenilikçi ve özelleştirilmiş çözümler sunarak işletmelerinin dijital dönüşümünü desteklemektir. Teknolojiye olan tutkumuz ve uzman ekibimizle birlikte, çeşitli sektörlerdeki müşterilerimize en son teknolojik gelişmeleri takip ederek en iyi çözümleri sunmaya odaklanıyoruz” diye konuştu.

‘MÜŞTERİLERİMİZE PROJELERİN İLERLEYİŞİNİ AKTİF BİR ŞEKİLDE PAYLAŞIYORUZ’

“MÜŞTERİ memnuniyeti bizim için en önemli önceliktir” diye sözlerini sürdüren Buruncuk, “İş birliği ve şeffaflık ilkelerine dayanan bir yaklaşımla, müşterilerimizle yakın ilişkiler kurarak ihtiyaçlarını anlamaya ve beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz. Proje sürecinde etkili iletişim ve sürekli geri bildirim alışverişi sağlayarak, müşterilerimize projelerin ilerleyişini aktif bir şekilde paylaşıyoruz” dedi.

‘MÜŞTERİLERİMİZE REKABETÇİ AVANTAJLAR SAĞLAMAK İÇİN SÜREKLİ OLARAK KENDİMİZİ GELİŞTİRİYORUZ’

SÜREKLİ gelişim ve yenilikçilik, şirketlerinin temel değerlerinden olduğunu aktaran deneyimli yazılımcı, “Teknoloji dünyasındaki hızlı değişimleri takip ederek, personelimizi güncel eğitimlerle donatıyor ve en son teknolojik trendleri projelerimize yansıtıyoruz. Böylece müşterilerimize rekabetçi avantajlar sağlamak için sürekli olarak kendimizi geliştiriyoruz. Siz de işletmenizin dijital dönüşüm sürecinde yanınızda olmamızı isterseniz, size özel çözümler sunmaktan mutluluk duyarız. İş birliği için bize ulaşın ve ihtiyaçlarınızı konuşalım.” Replik Yazılım İletişim Numarası: 0 (232) 700 07 55

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.