SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Renkli görüntülerin yaşandığı resim kursuna ilgi büyük

Bu haber 01 Mart 2023 - 0:06 'de eklendi.

Ayrancılar Gençlik Merkezi Kurs Merkezi’nde açılan resim kursuna çocuklar büyük ilgi gösteriyor. Keyifli vakit geçiren minikler resim yapmanın keyfine varıyor.

TORBALI Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslara ilgi bir hayli yoğun. Bunlardan biri de resim kursu. Ayrancılar’daki gençlik merkezinde açılan ve onlarca öğrencinin yer aldığı kurslar renkli görüntülere sahne oluyor.

RESİM öğretmeni Serdar Yalçınkaya ve öğrencilerinin resim kursunda yaptıkları ‘Soyuta İlk Adım, Sadeleştirme’ çalışması ise görülmeye değerdi.

ÇOCUKLAR İÇİN RESİM KURSUNUN FAYDALARI

YAPILAN açıklamada şu ifadelere yer verildi; ‘Bütün çocuklar kalem tutmaya başladığı andan itibaren resim yapar. Kimi çöp adam, ağaç ve ev çizerken kimi yetenek abidesi çocuk, bir kalem ve bir kağıtla harikalar yaratır. Tıpkı bir tablo gibi resimler çizen, sanatsal becerileriyle ön plana çıkan çocuklar için resim kursu, bir eğitimden çok eğlence ve mutluluk kaynağıdır.

ÇOCUĞUNUZU çevresinde gördüğü her detayı kaleme alırken, her yeniliği fark ederken ve resim çizerken mutlu olarak görüyorsanız evinizde geleceğin önemli bir sanatçısı olabilir…

ÇOCUĞUNUZUN en sevdiği eşyası boya kalemleri ve resim defterleriyse, odasındaki tüm duvarlar karakalem ve portre resim çalışmalarıyla doluysa ya da bunların hiçbiri yoksa ancak çocuğunuz resim yapmaya büyük bir ilgi duyuyorsa onu ilk iş olarak profesyonel bir çocuk resim atölyesine göndermeli, yeteneklerini başarıya dönüştürmesini gururlu bir şekilde izleyebilirsiniz. Çocuklar için resim kursuna katılan çocuğunuzun hayal gücünü hayata geçirmesini sağlarken aynı zamanda da mantıksal düşünme becerilerini geliştirebilirsiniz.’

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.