SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Remax’ın başarılı Broker’ı Keşmir Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi

Bu haber 25 Ocak 2023 - 22:36 'de eklendi.

Torbalı Remax Hit Ofisi Broker’ı Celal Polat, İzmir genelinde emlak çalışmaları yürütmenin yanı sıra uluslararası ilişkiler de yürütüyor. bu kapsamda, Pakistan ile Hindistan arasında kalan özerk bir bölge olan Keşmir Cumhurbaşkanı Mehmood Chaudhry ile bir araya gelen Polat, Torbalı’yı da başarıyla temsil etti.

PAKİSTAN ile sıkı ilişkiler kuran Celal Polat, zaten bi dünya markası olan Remax’ın adını daha uzak ülkelere de başarıyla taşıyor. Deneyimli Broker, geçtiğimiz günlerde yurtdışında bir dizi temaslarda bulundu. Zaman zaman yurtdışı satışlar da yapan Remax Hit Ofisi Broker’ı Celal Polat, yeni yapılan ortaklıklarla beraber Keşmir Cumhurbaşkanı Mehmood Chaudhry ile görüştü.

ÖNEMLİ YATIRIMCILARI TORBALI’YA ÇEKİYOR

YAKLAŞIK 3 saat süren görüşmede, önemli konular görüşüldü. Celal Polat, Pakistan, Dubai, Kuveyt, Keşmir başta olmak üzere diğer ülkelerden de önemli yatırımcıları Torbalı’ya çekiyor. Gayrimenkul konusunun öncelikli olarak görüşüldüğü öğrenilirken, diğer alanlarda da ilçemize ciddi yatırımlar getireceği bilgisine ulaşıldı.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.