SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Remax emlakçılık potansiyeli olan yeni danışmanları bekliyor

Bu haber 16 Ocak 2023 - 23:32 'de eklendi.

Torbalı Remax Hit Ofisi, yeni gayrimenkul danışmanları alacak. Ofis, yeni danışmanlarla gücüne güç katmayı hedeflerken, kişilere de limitsiz kazanç vadediyor. Yeni kredi imkanlarıyla birlikte satış hacmini de arttırmayı planlayan ofis yöneticileri, emlak üzerine potansiyeli olduğunu düşünen herkesi Alpkent Mahallesi Naci Tuncel Caddesi üzerinde bulunan yerlerine bekliyor.

TORBALI Remax Hit Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri, Torbalı’da verdiği kaliteli hizmet ile sektörde aranan işletmelerin başında geliyor. Gerçekleştirdiği gayrimenkul satışlarıyla hem alıcı hem de satıcısını memnun eden bir politika izleyen Remax, gücüne güç katmayı hedefliyor. Yeni gayrimenkul danışmanlarının alımlarına başladıklarını söyleyen Remax Hit Ofisi Broker’ı Celal Polat, “Bireysel girişimcileri bekliyoruz” dedi.

‘BUYRUN GELİN, BERABER ÇALIŞALIM, BERABER KAZANALIM’

REMAX ofisinde emlakçı alt yapısı olan hiç kimsenin olmadığını, tamamen kendi yetiştirdikleri, kendi doğrularıyla piyasada var ettikleri danışmanlardan oluşan bir gruba sahip olduklarını anlatan Polat, “Bizler bu grubu büyütmek için Torbalı’da özellikle kendine güvenen, ‘bu işi yapabilirmiyim’ değil de, ‘yapabilirim’ diyen büyük bir kesimin, ben şu an işsiz olduğunu biliyorum. İçinde bulunduğu durumdan öz güvenini kaybettiğinden dolayı acaba ‘yaparmıyım’ sorusunu soran bütün özgeçmişi düzgün arkadaşlara sesleniyorum. Buyrun gelin, beraber çalışalım, beraber kazanalım” diye konuştu. Remax İletişim: 0532 200 93 33

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.