SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Rektör’den Din Kültürü öğretmenlerine konferans

Bu haber 16 Mart 2022 - 20:00 'de eklendi.

Torbalı İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu koordinatörlüğünde Rektör Prof.Dr. Saffet Köse Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine konferans verdi.

DİN Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün her ay Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine yönelik düzenlediği konferanslar serisinin bu ayki toplantısı Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

KONFERANSA konuşmacı olarak İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse katıldı. Programa ayrıca Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı İlçe Milli eğitim Müdürü Cafer Tosun ve diğer ilçe protokol üyeleri de iştirâk ettiler.

SAYGI duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Torbalı İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencisi hafız İzmir il birincisi Adem Yılmaz’ın Kur’ân-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Kur’an tilavetinin ardından kürsüye davet edilen Prof. Dr. Saffet Köse “İbadetler” konulu konferansını verdi. Program sonunda ilçe milli eğitim müdürü Cafer Tosun Prof. Dr. Saffet Köse’ye çiçek taktim etti.

PROGRAM koordinatörlüğünden ve böyle değerli bir konuşmacıyı ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini ifade eden Okul Müdürü Coşkun Taşdemir, okulun gerek mevcut kadrosu gerek fiziki imkanları itibari ile bu tür etkinlikleri gerçekleştirme potansiyeline sahip olduğunu da sözlerine ekledi. Okul müdürü: “Kökü onlarca yıl öncesine dayanan okulumuz iki yıldır sınavla öğrenci almakta, Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak faaliyetini sürdürmektedir. Yeni binasında konferans salonu, spor salonu, geniş ve ferah derslikleri, deneyimli öğretmen kadrosu ve pansiyonuyla, Torbalı’nın ve bölgenin eğitim üssü olmayı hedefliyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.