SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Reklamın Torbalı’daki yeni adresi: Metropolis Ajans

Bu haber 31 Ocak 2021 - 23:39 'de eklendi.

Torbalı’nın sevilen genç işadamı Emre Toğrul, yeni kurduğu Metropolis Ajans ile reklam sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Genç işadamı Emre Toğrul, son teknoloji ürünü makinelerle Torbalı halkına hizmet verecek. Alpkent Mahallesi, 1047 Sokak’ta hizmet veren Metropolis Ajans, ışıklı-ışıksız tabela, totem, kutu harfli tabela, cephe kaplama, araç giydirme ve dijital baskı ile ilçe halkına hizmet veriyor. Uzman ekibiyle sektöre yeni bir soluk getiren Metropolis Ajans, pandemi döneminde yaptığı yatırımla istihdama da önemli bir katkı sağladı.

İZMİR’İN SAYILI FİRMALARINDAN OLDU

Sadece Torbalı değil, İzmir’de de adından söz ettiren Metropolis Ajans, kaliteli malzeme ve uygun fiyatıyla tercih sebebi oluyor. Aldığı işleri kısa sürede ve sorunsuz teslim eden firma, yurtdışından getirdiği makinalarla şimdiden kendini kanıtladı. Torbalı’nın ve İzmir’in en kapsamlı reklam ajanslarından olan Metropolis Ajans, aldığı işi birkaç dakikada teslim edebiliyor. 500 metrekarelik kapalı alana sahip tesiste 7 kişi çaışıyor.

KISA SÜREDE BİRÇOK SİPARİŞ ALDILAR

Pandemi döneminde ilçeye önemli bir tesis kazandıran Metropolis Ajans sahibi Emre Toğrul, “Torbalı’da ve bu bölgede önemli bir eksikliği tamamlamak, kriz döneminde istihdama katkı sağlamak amacıyla bu tesisi ilçemize kazandırdık. Uzman ekibimiz, kaliteli malzeme ve son teknoloji ürünü makinelerimizle aldığımız işi çok kısa bir sürede sorunsuz bir şekilde teslim ediyoruz. Hizmet verdiğimiz ilk günden beri birçok sipariş aldık. Bunların da tamamını sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde teslim ettik. Gösterdikleri ilgi nedeniyle tüm Torbalı halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.