SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Rekabeti kötüye kullanan firmaları değerlendirmek için bir araya geldiler

Bu haber 06 Temmuz 2022 - 2:02 'de eklendi.

Rekabeti kötüye kullanan firmalar değerlendirmek amaçlı 4 ayrı ambalaj firması bir araya geldi. Güncel konuların değerlendirildiği görüşmede önemli konulara değinildi.

TORBALI’DA ambalaj sektörünün öncüleri arasında yer alan Emir Özbakır Ambalaj, Işık Ambalaj, Tetik Gıda ve İTS Tedarik firmaları düzenlenen değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Rekabetli fiyat ortamı hakkında değerlendirmeler yapan firma sahipleri, piyasanın daha uygun koşullarda ve ortak düşünce çatısı altında sürdürülmesi gerektiği ifade ettiler.

REKABETİN daha sağlıklı koşullarda yapılması ve haksız kazancın ortadan kaldırılması gerektiği konusunda fikir birliğine varan 4 firmanın yöneticileri, sağduyulu piyasa ortamı çağrısında bulundular.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.