SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Realty World Torbalı ‘Gayrimenkul Danışmanı’ personeller arıyor!

Bu haber 24 Mart 2021 - 20:29 'de eklendi.

Realty World personel alımları kapsamında yeni gayrimenkul danışmanlarına ihtiyaç duyduğunu bildirdi.

TORBALI bölgesinde hizmet veren Realty World Efe Gayrimenkul, firmada görevlendirmek üzere deneyimli gayrimenkul danışmanı alacak. Yüksek ciro potansiyeline sahip sektörün en değerli bölgesinde çalışmak üzere hedefler doğrultusunda kadroya belirli sayıda gayrimenkul danışmanı alınacak. İşletmeci Zühtü Efe, sosyal yönü güçlü, vizyon sahibi, girişimci, satışa yatkın hisseden, deneyimli, eğitim düzeyi yüksek kadroda çalışabilecek bay bayan eleman alınacağını söyledi. Efe, “Başvurularınızı 0 532 390 86 35 nolu ilandan yapabilirsiniz” dedi.

2005 yılından bu yana Türkiye’de de faaliyetler yürüten Realty World profesyonel gayrimenkul hizmeti almak isteyen kişilere ulaşarak gayrimenkul sektörünün en hızlı büyüme sergileyen franchise firması olmuştur. Franchise ortaklarından olan ve ayrimenkul danışmanı yeni personel alımı yapacağını açıklayan Realty World Efe Gayrimenkul adlı firmanın yetkilileri, bu duyuru ile ilgilenen, ayrıntılı bilgi almak isteyen ve emlak danışmanı iş başvurusu yapmak isteyenlerin kendilerine ulaşmalarını istedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.