SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Randevu yok, acil servis tıkabasa dolu!

Bu haber 06 Aralık 2023 - 0:11 'de eklendi.

Sağlık sistemi, sağlık çalışanlarının iş yükünün artması ve yeni hastalıkların toplumda yayılmasıyla giderek kötü duruma gelirken varılan noktada devlet hastanesinden randevu almak imkânsız hale geldi.

DOKTOR sayısının düşmesi, randevu bulunamaması ve daha birçok nedenden dolayı Torbalı’nın yanı sıra birçok devlet hastanenin acil servislerindeki yoğunluk maksimum seviyelere çıktı. Vatandaşın sağlık sisteminden şikâyeti giderek artarken vatandaşlar isyan etti.

KORONAVİRÜS salgınıyla birlikte çeşitli hastalıklarla da mücadele eden vatandaşlar, hastanelerden randevu almakta zorlanıyor. Özellikle büyük şehirlerdeki devlet hastanelerinden randevu almanın imkânsız hale gelmesi, acil servislerdeki yoğunluğu da maksimum seviyelere çıkardı. Geçtiğimiz aylarda Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ndeki randevu sıklığının 5 dakikaya düşürülmesine rağmen devlet hastanelerindeki yoğunluk azaltılamadı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.