SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Radar sürücüleri yavaşlattı

Bu haber 15 Şubat 2023 - 22:44 'de eklendi.

Torbalı’da son aylarda artan radar denetimleri sayesinde kazalar büyük oranda azaldı. Sürücülerin yüksek hız yapmasının önüne geçen radar kontrolleri sürücülerin hız limitini aşmasını engelliyor

TORBALI İlçe Emniyet Müdürlüğü yaz aylarında başlamış olduğu denetimler ara vermeden devam ediyor. Yaz aylarında özellikle motosiklet sürücülerine ve emniyet kemeri takmayan sürücülere göz açtırmayan trafik ekipleri ilçenin her yerinde denetimlerini gerçekleştiriyor.

ALIŞILAGELMİŞİN dışında da denetimler yapan trafik ekipleri geçtiğimiz haftalarda yapmış olduğu kontrollerde araç içerisinde sigara içen vatandaşlara ceza yağdırmıştı. Uygulamalardan bir tanesi olan radar kontrolleri sürücülerin hız sınırlarını aşmasını önemli ölçüde düşürdü.

SON yıllarda ilçede artan trafik kazaları birçok vatandaşın hayatını kaybetmesine sebep oldu. Kazaların gerçekleşmesinde ki en önemli sebep olarak da yüksek hız geliyor. Torbalı ilçe merkezi sınırlarında Temmuz ayından beri uygulanmaya başlanan radar uygulaması, sürekli hale geldi.

YAPILAN denetimler ve kesilen trafik cezaları neticesinde sürücüler hız sınırlarına riayet etmeye başladı. Araçlar artık hız sınırını aşmaktan kaçındığı gibi karayolundaki kaza sayıları da oldukça azaldı. Ceza kesmeyi değil kazaları önleyici ve caydırıcı olmayı politika olarak benimseyen Torbalı polisi, bu konuda büyük başarı elde etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.