SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

QNB Finansbank’ın yeni müdüründen Cıva’ya ziyaret

Bu haber 24 Eylül 2021 - 1:35 'de eklendi.

QNB Finansbank Torbalı Şubesine yeni tayin olan Alper Basara, ayağının tozuyla Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cıva İsmail Akman’ın makamında ziyaret etti. Basara, daha öncesinde QNB Finansbank Genel Müdürlükte satış müdürü olarak görev aldıktan sonra, sırasıyla Nazilli Şube ve Torbalı şubesinde göreve başladı. İlçenin önde gelen isimleriyle tanışma ziyaretleri düzenleyen yeni banka müdürü, bu kapsamda Oda Başkanı Akman ile bir araya geldi.

‘BAŞKANIMIZ BİZİ ÇOK GÜZEL AĞIRLADI’

QNB Finansbank Torbalı Şube Müdürü Alper Basara, yaptığı açıklamada, “QNB Finansbank Torbalı Şube olarak tüm imkanlarımızla esnaf, esnaf odaları, kobiler, kooperatifler ve çiftçilerimizin yanında olduğumuzu, sahada müşterilerimizi birebir ziyaret ederek dile getiriyoruz, isteklerini dinliyoruz. Oda başkanımız İsmail Bey ile tanıştık. Uzun ve güzel bir sohbet oldu. Başkanımız bizi çok güzel ağırladı. Taşımacılık sektörü, pandemi süreci ve bu süreçte bankaların rolü hakkında kendisiyle görüş alışverişinde bulunulduk” diye konuştu.

‘ŞOFÖRLERE DESTEK OLMAK İSTİYORUZ’

Torbalı’daki odalar ve kooperatifler hakkında Cıva İsmail Akman’ın kendilerine değerli bilgiler verdiğini ifade eden Basara, “QNB Finansbank Torbalı şube olarak Şoförler Odası’na ve başkanımıza hangi konularda nasıl destek olabileceğimiz hususunda görüştük” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.