SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Puf ve berjer üretiminde Torbalı’nın markası oldu

Bu haber 02 Şubat 2024 - 1:13 'de eklendi.

4 yıldır Atatürk Sanayi Sitesi’nde puf ve berjer imalatı yaparak Trendyol’daki mağazasında satan Webpanya, şimdi de İzmir -Aydın asfaltı üzerine showroom açtı.

GİRİŞİMCİ Tolga Özpirin tarafından sanayideki 1000 metrekarelik fabrikada faaliyetlerini yürüten puf, berjer ve çay seti üretimi yaparak satışını gerçekleştiren Webpanya markası her geçen gün daha da büyüyor.

EVLERE RENK KATAN BİRBİRİNDEN FARKLI MODELLER…

ÜLKE genelinde adını duyuran ve oldukça geniş model ve üretim kapasitesine sahip olan marka, konutların dekoratif ürünlerle süslenmesinde büyük rol sahibi oluyor. Evlere renk katan birbirinden farklı model ve tasarımlarla markasında değer katan Webpanya fabrikasında üretilen ürünlerle trend olmanın da gururunu yaşıyor.

‘ÜRÜNLERİMİZİ YURTDIŞINA DA GÖNDERİYORUZ’

GENÇ girişimci Tolga Özpirin, sürekli yenilikçi tasarımlarla kendilerini büyüttüklerini ve bu yolda ciddi çalışmalar yaptıklarını anlatarak, “Ürettiğimiz puf, berjer ve çay seti ürünlerini Trendyol’daki mağazamızda satmanın yanı sıra zaman zaman yurtdışına da gönderiyoruz. 4 yılda çok büyüdük ve onlarca kişiye de iş – aş verir olduk. Bununla gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

www.webpanya.com – www.trendyol.com/webpanya-x-b151323

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.