SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Psikolog Adıgüzel, ilçede daha önce yapılmayan çalışmaya imza atacak

Bu haber 08 Kasım 2023 - 17:56 'de eklendi.

Torbalılı Psikolog İlayda Adıgüzel bugüne kadar ilçede hiç yapılmamış bir çalışmaya imza atıyor. 19 Kasım Pazar günü Torbalı Sporium Spor Merkezi’nde ‘aile dizimi atölyesi’ düzenleyeceğini açıklayan psikolog Adıgüzel, merak edilen bazı sorulara yanıt verdi.

‘AİLE dizimi nedir’ sorusuna cevap veren Psikolog İlayda Adıgüzel, “Aile dizimi terapisi Alman psikoterapist Bert Hellinger tarafından geliştirilen yeni bir terapi yöntemidir. Her birey ailesine, kuşaklar öncesine görünmez bir bağ ile bağlıdır. Bu bağ, bireylerin yaşadıklarını , geçirdiği fiziksel ve psikolojik rahatsızlıkları, etkilemektedir. Ailenizde yaşanan olaylar dahi bireylerin bugünkü hayatını etkilemekte ve değiştirmektedir. Aile dizimi terapisine göre, aile içerisinde yaşanan durum, davranış ve travmalar aile fertlerinin DNA’larına kazınarak  nesiller boyunca aktarılmaktadır.

AİLE DİZİMİ TERAPİSİ NE İŞE YARAR / NEDEN KATILMALIYIM ?

EĞER ki döngüsel olarak hep aynı şeyleri yaşıyorsanız

Çok çalışıyor fakat başarı ve kazanç elde edemiyorsanız

Kronik veya nedeni bulunamayan hastalıklarınız varsa

Aile, eş ve çocuk ile ilgili problemler yaşıyorsanız

Mutsuzluk, özgüven eksikliğniz varsa

Aile dizimi atölyesi tam sizlere göre.

AİLE dizimi terapisi, bireylerin aile kökleriyle ilgili sorunları anlamalarına ve çözmelerine yardımcı olan benzersiz bir terapi yaklaşımıdır. Aile içindeki kuşaklar arası dinamiklere odaklanan ve kalıtımsal davranış modellerinin ilişkileri, kariyeri ve sağlığı etkileyebileceği konusunda bireyleri farkındalığa yöneltir. Aile dizimi terapisinin birçok faydası vardır. Bunlar şöyle sıralanabilir:

Bireyin farkındalığını artırır:

Bireyi iyileşmeye teşvik eder:

Bireyin ilişkilerini geliştirir:

Kişisel büyümeyi destekler:

Bireylerin hayata bakışını değiştirebilir:” dedi.

AYRINTILI ve detaylı bilgi için @psikologilaydadiguzel instagram hesabından veya [email protected] adresinden kendisine ulaşabilirsiniz

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.