SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Projeler ağaçlandırılarak taçlandırılıyor

Bu haber 30 Aralık 2022 - 9:50 'de eklendi.

Yeşili koruyan Torbalı Belediyesi, ağaçlandırma ve peyzaj düzenlemelerine ara vermeden devam ediyor. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in talimatı ile ağaçlandırma ve yeşillendirme işlemlerine hız veren ekipler hayata soktuğu projeleri de yeşillendiriyor

GEÇTİĞİMİZ haftalarda Muratbey Mahallesi’nde yapılan 4 parkı ağaçlandıran ekipler son olarak Ayrancılarlı vatandaşların talebi üzerine geçtiğimiz haftalarda Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hizmete açılan taziye evine peyzaj düzenlemesi yaptı. Taziye  evine yaklaşık 40 tane çınar ağacı diken ekipler, bölgedeki çalışmalarını tamamladı.

ÖZELLİKLE son yıllarda Türkiye genelinde gerçekleşen ağaç ve yeşil katliamlarına karşı, doğaya  ve yeşile verdiği önemle dikkat çeken Torbalı Belediyesi kent genelinde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarına devam edecek.

YAPILAN projeleri yeşille taçlandırdıklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Göreve geldiğimiz günden beri ilçemizdeki ağaç sayısını artırdık artırmaya da devam edeceğiz. Özellikle hayata soktuğumuz projeleri yeşillendirerek veya ağaçlandırarak taçlandırmayı hedefliyoruz. İlçemizin daha da güzelleşmesi için sahada çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.