SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Prefabrik evlerde talep patlaması yaşanıyor

Bu haber 30 Mayıs 2023 - 0:42 'de eklendi.

Yaşanan depremlerden sonra prefabrik ve çelik yapılara ilgi arttı. Torbalı’daki üreticiler, siparişlerin 3-4 kat arttığını belirtirken, emlak danışmanları da küçük metrekareli arsa ve arazi taleplerinin yoğunlaştığını söyledi

HAVALARIN da ısınmasıyla birlikte vatandaşlar prefabrik yapıları tercih ediyor. Arsası olanlar prefabrik yapılar için siparişi verirken, kimileri de uygun arsa arıyor.

TELEFONLAR SUSMUYOR

PREFABRİK yapı üreten firmanın sahibi inşaat mühendisi Selen Aydemir son aylarda telefonların susmadığını söyledi.

İLÇELERİN BAŞINDA TORBALI GELİYOR

ARSASI olan vatandaşın ilk aklına gelen seçeneğin prefabrik yapılar olduğunu belirten Aydemir, “Firmamız ayda 4-6 ev yapardı, bir haftada ise 16 sipariş geldi. Evin imalatı dışında kurulumu da bize ait ve daha çok Torbalı, Urla, Çeşme ve Foça’ya teslimat yapıyoruz” dedi.

ARSA VE ARAZİ TALEBİ DE ARTTI

TORBALI’DA emlak danışmanları da deprem sonrası arsa ve arazi talebinin arttığını söyledi. Pandemi döneminde artan talepten sonra depremin de önemli bir etki yarattığını dile getiren emlak danışmanları , “Son zamanlarda talep yüzde 50 arttı. Kurumsal yatırımcılar olmadığı için küçük metrekareler isteniyor. Arayanlar ‘bana 500 metrekare ile 2 dönüm arası bir yer gerek. İçine prefabrik koyarım sonra da ev yaptırırım’ diyor” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.