SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Predator’ ve ‘Baba 1.5’ Torbalı’da vizyona girdi

Bu haber 17 Eylül 2018 - 17:13 'de eklendi.

TORBALI Kipa Vizyon Sineması’nda bu hafta iki film birden vizyona girdi. 4. devam halkası olan bilim kurgu türünün sinemadaki en zorlu avcılarından ‘Predator’ ile Rüzgar Erkoçlar ve Petek Açıkalın’ın başrol oynadığı Baba 1.5 filmlerinin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Vizyona giren bilim kurgu ve aksiyon filmi ‘Predator’, uzun soluklu serinin 4. devam halkasında bilim kurgu türünün sinemadaki en zorlu avcılarından birini dünyaya geri döndürüyor.’Predator’, tehdit altında olan insan ırkını, ölümcül Predator ırkından korumaya çalışan bir ekibin mücadelesini anlatıyor. Küçük bir çocuğunun yaptığı yanlışlık, evrenin en ölümcül avcıları olan Predator ırkının gezegene geri dönmesine neden olur. Onlar artık hiç olmadığı kadar güçlü, zeki ve ölümcüldür. Irk kendilerini diğer türlerden topladıkları DNA örnekleri ile oldukça geliştirmiştir. İnsanlık büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. İnsan ırkının sona ermesini ise sadece eski askerler ve hoşnutsuz bir fen öğretmeninden oluşan uyumsuz bir ekip engelleyebilir.

RÜZGAR ERKOÇLAR VE PETEK AÇIKALIN BAŞROLDE

BABA 1.5 ise, oğlu olduğunu öğrenen bir mafya babasının, oğluyla tanışması sonrasında yaşananları konu ediyor. Ünlü mafya babası Seyfi herkesin korkulu rüyasıdır. Herkese korku salan Seyfi’nin rakipleri, onun ölümünü dört gözle beklemektedir. Seyfi’nin oğlunun olmaması ise rakiplerini ayrı bir beklentiye sokar. Rakipler, Seyfi’nin ölümünün arından geride bırakacağı imparatorluğu aralarında bölüştürmeyi planlamaktadırlar. Ancak hiç beklenmeyen bir gelişme onların tüm planını suya düşürür. Seyfi, bu zamana kadar varlığından haberdar olmadığı bir oğlu olduğunu öğrenir. Oğlunun kendisi gibi güçlü olduğunu düşleyen Seyfi, yerini ona bırakmayı planlar. Ancak oğlu pek de babası gibi değildir. Seyfi, yaşadığı şokun ardından, kendisine bırakacağı imparatorluğa sahip çıkacak niteliklere sahip olmayan oğluna mafya olmanın gerekliliklerini öğrenmeye başlar. Yönetmen koltuğunda Deniz Denizciler’in oturduğu filmin senaryosunu Emrah Süner ve Görkem Çakın birlikte kaleme alıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.