SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Port Kids Baby Spa yine Ertuğrul’da başka bir adrese taşındı

Bu haber 02 Mart 2023 - 0:57 'de eklendi.

Annelerin ilk tercihi baby spa anne-çocuk aktivite alanı olan Port Kids Bebek Spa ve Anne Çocuk Aktivite Merkezi adresi değiştirdi. Daha geniş, ferah ve kullanışlı bir yere taşınan işletme, faaliyetlerini bundan sonra burada sürdürecek.

YAKLAŞIK bir yıldır Ertuğrul Dörtyol’da hizmet veren Port Kids, yine aynı mahalledeki Abdülhamit Caddesi üzerindeki (demiryolu karşısı – Seç Market yanı) 200 metrekarelik yerine taşındı. Daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bu değişikliği yaptıklarını söyleyen Funda Mertel’in sahibi olduğu mekanda 18 aydan 5 yaşa kadar ebeveyn katılımlı oyun grupları, çalışan annelerin çocuklarıyla vakit geçirebilmeleri için eğlenceli atölyeler ve bebek spa alanı yer alıyor.

AVRUPA’DA OLDUKÇA YAYGIN

AVRUPA’DA oldukça popüler olan bebek spa merkezi kültürü artık Torbalı’da da yaygınlaşmaya devam ediyor. İşletmede, Torbalı’daki ilk ve tek ozon sistemli jakuziler kullanılırken, yenidoğan bebeklerin kullandığı küçük jakuzi yanında büyük jakuzi ile 36 aya kadar hizmet verebiliyor.

‘MERKEZLERİMİZİN İMKANLARINDAN YARARLANMAK İSTERSENİZ BİZİ ARAYIN’

İŞLETME sahibi Funda Mertel, “Merkezimizde Ozon ve Isı sabitleme sistemli Spa Merkezi, Bebek masajı, Oyun grupları ve Anne & çocuk eğitimi gibi hizmetler sunuyoruz. Sizlerde merkezlerimizin imkanlarından yararlanmak isterseniz bizlere 0 506 359 92 15 iletişim numarasından ulaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

‘EĞLENCELİ – SAĞLIKLI VAKİT GEÇİRİP, TATLI BİR ANI OLUŞTURMALARINI SAĞLIYORUZ’

ANAOKULU öğretmeni olan ve 13 yıl deneyiminden sonra bu mekanı açan Mertel, “Bebeklerin 40 hünlükten 2,5 yaşa kadar özel ozon istemli jakuziler ile bebeklerinizi hem sağlık açısından destek olup, hem de anne ile babanın çocuklarıyla eğlenceli – sağlıklı vakit geçirip, tatlı bir anı oluşturmalarını sağlıyoruz. Torbalı’nın böylesine bir mekana ihtiyacı vardı. İlçe halkının mekanımıza olan ilgisi çok güzel… Kendilerine teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Firma İletişim: 0 506 359 92 15

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.