SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Polis üniforması giyip törene katıldı

Bu haber 09 Nisan 2021 - 15:10 'de eklendi.

Polis Teşkilatının 176.yılı kutlaması adına Atatürk Anıtı’na torbalı haber İlçe Emniyet Müdürlüğü çelenk koydu. Çelenk törenine Ege 5 Özel Eğitim aracılığı ile polis olma hayali kuran MOPD2 (kısa boyluluk) hastası 10 yaşındaki Burak Özbek de katıldı.

GİYDİĞİ polis kıyafeti ile gözlerini üzerine çeken Burak, torbalı haber İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener ile tanışmanın da heyecanını yaşadı. Burak “Büyüyünce polis olmak istiyorum. İlçe müdürü ile tanışmak da beni çok heyecanlandı.” dedi.

MİKROSEFALİK OSTEODİSPLATİK PRİMORDİYAL TİP 2 (MOPD2) HASTALIĞI NEDİR?

İSKELET anormallikleriyle, anormal küçük kafa yapısına (mikrosefali) sahip olmayla ve diş çıkarmada anormalliklerle ilişkilendirilmiş nadir bir hastalıktır. Büyüme problemleri doğumdan önce görülmeye başlayabilir ve doğum öncesinde bebeğin büyümesi de yavaştır. Doğumdan sonra da büyümesinde yavaşlık görülür. Zekâ gelişiminde bir gerilik yoktur. Bu hastalığa sahip bir yetişkinin boyu 50,8 -101,6 cm arası değişmektedir.

BU hastalık çok nadiren görülen bir hastalık olmasına rağmen teşhisi genetik testleri yapılarak belirleniyor. Şu an için tedavisi bilinmiyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.