SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Polis, kural tanımayan sürücülere göz açtırmıyor

Bu haber 28 Kasım 2022 - 0:34 'de eklendi.

Son haftalarda birçok noktada uygulama gerçekleştiren trafik ve asayiş ekipleri, kontrollerini ilçe geneline yaydı. Ekipler, kurallara uymayan sürücülere ise ceza yağdırıyor

TOPLAMDA 50 bn civarında aracın bulunduğu ilçede, uygulamaların dozu her geçen gün daha da artarken, trafik kazalarının önüne geçebilmek adına merkezde polis, kırsalda da jandarma timleri tarafından sürdürülen uygulamalar, olumsuz hava koşullarının istenmeyen olaylara zemin hazırladığı bugünlerde farklı bir boyuta geçti. Kaza oranlarının yüzde 40 oranlarına kadar düşüşe geçtiği Torbalı’da, bu oranın yeniden tırmanışa geçmesini engellemek amacıyla kolları sıvayan Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, ilçenin giriş ve çıkışlarında uygulamaların sayısını artırdı.

İHLAL de bulunan sürücülere gözdağı vererek, olası trafik kazalarının önüne geçmeyi hedefleyen ekipler, trafik güvenliğinin sağlanmasının yanında vatandaşın huzur ve güven içinde seyahat edebilmeleri adına toplu taşıma araçlarını da uygulamaya dahil etti.

TRAFİK akışını tehlikeye sokması da, gerek yayaları gerekse de araç sürücülerini bir hayli zora sokuyor. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de bu konuda, önlemlerini arttırdı. Son haftalarda birçok noktada uygulama gerçekleştiren trafik ve asayiş ekipleri, kontrollerini ilçe geneline yaydı. Özellikle akşam saatlerinde ilçe genelinde uygulama yapan ekipler, kurallara uymayan sürücülere ise ceza yağdırıyor.

PLAKASIZ, evrak eksiği bulunan motosikletlere el koyup çekiciyle taşıyan ekipler, kural tanımayan sürücülere göz açtırmıyor. En çok Sadık İleri Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen denetim, sonuç veriyor. Önceki akşam yapılan denetimde 30’dan fazla motosiklet ve çok sayıda otomobil denetlendi. 14 motosiklette ceza kesilirken 4 otomobile cezai işlem uygulandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.