SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Polat, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü

Bu haber 19 Ağustos 2023 - 10:27 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve kongrelerini tamamlayan ilçelerin seçilmiş ilçe başkanları ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü

CUMHURİYET Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, dün CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve kongrelerini tamamlayan ilçe örgülerinin seçilmiş ilçe başkanları ile birlikte Ankara’ya gitti. Cumhuriyet Halk partisi Genel Merkezi’ne giden heyet burada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yerel seçimler ve seçim çalışmaları gündemli bir toplantı gerçekleştirdi. Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı öğrenilen görüşmede İl Başkanı Aslanoğlu, yeni rekorlar kırarak İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden ve 30 ilçe belediyesinin tümünün gönderine CHP bayrağını çekmek için yoğun bir çalışma temposu içinde olacaklarını ifade ederken, Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat ise Torbalı Belediyesi’nde parti bayrağının inmeyeceğini ifade ettiği bilgisi edinildi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun tavsiyelerini de not eden heyet toplantının ardından görev yerlerine dönmek üzere Ankara’dan ayrıldı.

GENEL Merkeze yapılan ziyaret ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirilen toplantıya ilişkin sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulunan CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat; “İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu ve kongrelerini tamamlayan ilçelerimizin seçilmiş İlçe Başkanları ile birlikte Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. Son derece verimli geçen toplantıda sunduğu görüşleri için kendisine teşekkür ediyoruz. Torbalı Belediyesi’ni tekrar kazanmak için durmaksızın çalışacağımıza dair örgütümüz adına verdiğim söz ve Genel Başkanımızın tüm Torbalı’ya selamları ile seçim çalışmalarımızı başlatmak üzere ilçemize dönüyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.