SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Plus Travel’a görkemli açılış

Bu haber 13 Şubat 2018 - 12:11 'de eklendi.

25 yıldır tur düzenleyen ve şoförlük yapan Tamer Özev, ilçeye yepyeni bir soluk getirdi. Plus Travel’ın Tepeköy Mahallesi’nde gerçekleşen görkemli açılışına ilgi bir hayli yoğundu.

YILLARDIR yurtiçi ve yurtdışı turu yapan Tamer Özev’in sahibi olduğu ‘Plus Travel’ açıldı. Kuyumcular Sokağı’nın arkasında hizmete giren firmanın açılışına ilgi bir hayli yoğundu. İşletmenin açılış kurdelesini Torbalı Ticaret Odası Başkanı Halil Gülcü, Esnaf Odası Başkanı Halil Gülcü, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Uygur ve işletme sahibi Tamer Özev birlikte kesti. Plus Travel’da yurtiçi-yurtdışı turların yanı sıra okul turları, mezuniyet töreni organizasyonları, otobüs-minibüs kiralama ve uçak bileti satışları yapılacak.

25 yıldır otobüs şoförlüğü yapan işletmeci Özev, “Dinamik yapımızı pozitif düşünme gücüyle birleştirip güler yüzlü, güvenli, saygın seyahatler gerçekleştiren örnek bir kuruluş kimliğimizi değerli Torbalı halkımıza sunacağız. Bizlerin hedefi, ilçemizdeki bu eksikliği giderip, en iyi hizmeti sunmak istiyoruz. Araçlarımız lüks ve konforludur. Bu konuda kendimize güveniyoruz” dedi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.