SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Plus Optik yenilenen şık ve modern konsepti ile fark yaratıyor

Bu haber 30 Ekim 2021 - 22:19 'de eklendi.

4 yıldır Kazımdirik Caddesi üzerinde hizmet veren Plus Optik, yenilenen şık ve modern konsepti ile fark yaratıyor.

Ertuğrul Mahallesi Kazımdirik Caddesi üzerindeki Hamam Sokağı girişinde 13 yıldır sektörde bulunan Okan Sökmen tarafından işletilen Plus Optik, bir süre önce tadilata girmişti. İç ve dış konseptini yenileyen deneyimli firma, modern tarzıyla da fark yaratıyor.

Güneş gözlükleri, optik ve lens gözlüklerin satışını gerçekleştiren Plus Optik, ‘hayatınıza (+) değer atmaya devam ediyoruz’ sloganıyla çıktığı bu yolda başarıyla hizmet hayatına devam ediyor.

Sektöründe öncü olan ve Torbalı’daki optik piyasasında adından söz ettirdiklerini söyleyen genç işletmeci Okan Sökmen, “Geniş ürün yelpazemizle halkımıza hizmet veriyoruz. Gözlük üzerine her şeyi kendi atölyemizde kısa sürede yapıyoruz. Uygun fiyatlarla müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Deneyimli gözlükçü, “Gözlükçü danışmanlık hizmeti yapar, servis hizmeti sunar. Gözlük çağdaş bir toplum inşa etmenin anahtarıdır. Biz de Torbalı’da bu kapsamda elimizdeki işin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. O nedenle yenilendik, artık daha modern şartlarda hizmet vermeye devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bekleriz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.