SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Plastik üretiminde Avrupa’da ikinci sıradayız

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi, kendi alanını büyüterek plastik üretiminde Avrupa’da ikinci sırada bulunan Türkiye’yi zirveye taşımayı hedefliyor.

Bu haber 04 Şubat 2021 - 13:18 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Günlük yaşamın hemen hemen her alanında kullanılan plastiğin üretiminde Türkiye, Avrupa’da ikinci sırada bulunuyor. Türkiye’nin en önemli plastik üretim merkezlerinden birisi olan sanayinin kalbi Kocaeli’deki Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi (GEPOSB), yüzde 99 doluluk oranıyla hız kesmeden üretime devam ediyor. GEPOSB’un yaklaşık 3 ay önce yönetim kurulu başkanlığını devralan Dursun Çetin, göreve gelir gelmez Türkiye’nin plastik üretiminde Avrupa’da zirveye tırmanması için adımlar atmaya başladı. Çetin, yaklaşık 1 milyon 400 bin metrekarelik alana sahip olan GEPOSB’un alanının 5 milyon metrekareye çıkarılması için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına teklif sunmaya hazırlanıyor. Bu hamleyle birlikte sanayicilerin yoğun talep gösterdiği ve 1 sene sonra yüzde 100 doluluk oranına ulaşması beklenen Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesinde yapılacak olan üretimle birlikte, Türkiye’nin Avrupa’da zirveye tırmanması hedefleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN