SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Plaka Tanıma Sistemi’nden kaçış yok!

Bu haber 03 Ocak 2023 - 1:31 'de eklendi.

İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde Mobil Plaka Tanıma Sistemi ile yapılan denetimlerde çalıntı, hacizli, sigortasız araçlar tespit edilirken araması olan şahıslar da yakalanıyor. Araç üzerindeki sistem ile gün içerisinde yüzlerce aracın kontrolü yapılıyor.

İLÇEDE nüfus oranlarında yaşanan artış hiç kuşkusuz paralel olarak asayiş olaylarının yükselmesine de neden oluyor. Merkezde polis kırsalda da jandarma ekiplerinin aldığı ek tedbirler, adli olayların daha da üst seviyeye çıkmamasında önemli bir rol oynarken, güvenlik güçleri tarafından alınan tedbirler istatistiki verilerde de kendini fazlasıyla hissettiriyor.

TORBALI’DA geniş bir sahayı güvenlik yönünden kontrol eden İlçe Jandarmasına çalışmalarında destek veren  mobil Plaka Tanıma Sistemi (PTS) menziline girenleri affetmiyor.

150 METRE mesafeden plakayı okuyan sistem, eğer gelen araçta haciz varsa, hırsızlıktan aranan bir araçsa, herhangi bir suçtan aranıyorsa ya da başka iller tarafından yakalanması var ise, Mobil PTS’den tespit ediliyor.

SİSTEM araçların plakasını çekerek suçlu plakayı derhal jandarma ekiplerine sinyal vererek plakasını veriyor. Birkaç km ilerideki ekipler tarafından da araç derhal çevrilerek araca el konuyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.