SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Pizza Tomato, salon müşterilerine %10 indirim uyguluyor

Bu haber 10 Mart 2021 - 23:19 'de eklendi.

Sadık İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren Pizza Tomato, normalleşme kuralları kapsamında açılan mekanlarına müşteri çekebilmek için kampanya başlattı.

DENEYİMLİ firma, yemek yemek için salonlarına gelen müşterilerine yüzde 10 indirim uygulamaya başladı. Paket servis ile bulundukları yere yemek söylemek yerine, Piza Tomato’ya gidip yerinde yemek yiyenlere uygulanacak indirimin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Pizza Tomato Torbalı’nın sahibi Hüseyin Bayrak, tüm ilçe halkını bu indirimli fiyatlardan faydalanmaları için beklediklerini dile getirdi.

‘UZUN ZAMANDIR PAKET SERVİS İLE ÇALIŞIYORDUK’

İŞLETMECİ Hüseyin Bayrak, “Salonumuzu pandemi kapsamında uygulamaya konulan normalleşme süreci kapsamına uygun hale getirdik. Masa aralıkları ve salona alınacak müşteri sayısı gibi kriterleri uygulamaya başladık. Uzun zamandır mekanımıza müşteri alamıyoruz, sadece paket servisimiz bulunmaktaydı. Bu kapsamda da artık biz de salonumuza müşteri almaya başladık. Tekrar eski günlere dönemeyiz, ancak yeni kurallara uygun hareket ederek salonumuzda misafirlerimizi ağırlayabiliriz. Bu sayıyı arttırmak için biz de kampanya uygulamaya başladık. Yemek çeki ve yemek şirketleri bu kampanyaya dahil değildir” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.