SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Pizza Tomato minik öğrencileri ağırladı

Bu haber 23 Kasım 2021 - 2:42 'de eklendi.

Sadık İleri Bulvarı üzerinde 3 yıldır hizmet veren Pizza Tomato, toplu organizasyonların da adresi haline geldi.

LEZZETLİ ürünleri ve kampanyalarıyla müşterilerini cezbeden firma, müşteri potansiyelini de ger geçen gün arttırıyor. Pizza Tomato, önceki gün de Turuncu Koleji’nin minik öğrencilerini ağırladı. Mekanın, nefis pizzalarından yiyen minikler adeta mest oldular.

TORBALI’DA hizmete giren Pizza Tomato’nun hizmet kalitesi ve sunduğu lezzetlerle ön plana çıktıklarını söyleyen işletmeci Hüseyin Bayrak, “Torbalı şubemizde toplam 8 çalışanımızla süratli, lezzetli, kaliteli, sağlıklı, güler yüzlü ve uygun fiyatlarla hizmet veriyoruz.

BİZİ diğer markalardan ayıran en önemli özelliğimiz özel karışımımızla her gün hazırladığımız günlük taze hamur ve güçlü Türk tedarik firmaları ile çalışıyor olmamızdır. Ürün çeşitliliğimiz 7 yaşından 70 yaşına kadar herkese hitap etmektedir.

AYRICA evlere ve işyerlerine paket servis hizmeti verilmektedir. Bu hizmetler için yemek sepeti ve online sipariş hattımız da mevcuttur. Bilgi ve siparişleriniz için bizleri 504 00 66 ve 856 00 55 numaralı telefonlardan arayabilirsiniz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.