SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Piyasanın aranılan terzisi aynı kararlılıkla yoluna devam ediyor

Bu haber 30 Nisan 2024 - 0:32 'de eklendi.

Piyasanın aranılan terzilerinden ve dürüst esnaflarından olan terzi Emine, son zamanlarda kimliği belirsiz kişiler tarafından yayılan dedikodulara itibar edilmemesini istedi. Emine Sarıla, “Sözde biz dükkanımızı kapatmışız. Bu doğru değildir. Aynı kararlılıkla hizmet vermeye kesintisiz devam ediyoruz” dedi

20 YILDIR meslekte olan deneyimli terzi, geçtiğimiz yıl Muratbey Mahallesi 3505 Sokak üzerindeki yeni yerine taşınmış ve hizmet vermeye burada devam etmişti. Aradan geçen sürede hizmet kalitesini daha da arttıran Sarıla, “20 yıldır meslekteyim ve son 14 yıldır da kendi işyerimi çalıştırıyorum. İnsanlar artık Terzi Emine’yi benimsedi güvendi” dedi.

‘DEDİKODULARA KULAK ASMAYIN’

TORBALI’DAKİ Kız Meslek Lisesi Tekstil – Konfeksiyon Bölümü’nden mezun olan Sarıla, 39 yaşında ve yıllardır terzilik mesleği içinde…. Muratbey Mahallesi 3505 Sokak üzerindeki işyerinde çalışmalarına devam eden Terzi Emine, şu günlerde yayılan dedikodular nedeniyle bir açıklama yaptı. Çevrede ‘Terzi Emine dükkanını kapattı’ şeklinde dedikoduların yayıldığını anlatan Sarıla, “Böyle dedikoduları yayan kişiler, bizi çekemiyor ve iftira atmaya çalışıyor. Biz aynı kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Dükkanımızı kapatmayı asla düşünmedik. İnsanlar yaptığım işe güveniyor, itibar ediyor. Biz de onların bu güvenini asla boşa çıkarmayacağız” şeklinde konuştu.

NELER YAPIYOR?

TERZİ Emine, işletmesinde perde dikimi, deri dikimi, nevresim dikimi, lastikli çarşaf dikimi, şalvar – pijama dikimi, paça – daraltma, pantolon – mont – fermuar, abiye dikimi, özel dikim ve ütü yapıyor. Bay bayan çocuk her türlü tamir yaptığını anlatan Emine Sarıla, tüm müşterilerini Muratbey Mahallesi 3505 Sokak’ta bulunan yerlerine beklediklerini ifade etti. Terzi Emine İletişim: 0 531 888 17 08

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.