SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Pinga Burger Uğur Mumcu’da açıldı

Bu haber 19 Temmuz 2021 - 1:25 'de eklendi.

Pinga Burger, Uğur Mumcu Caddesi üzerinde hizmete açıldı. SGK binası karşısındaki 130 metrekarelik dükkanda açılan işletme, hizmete girdiği kısa sürede ilçe halkının gönlünde taht kurdu. Yaptığı leziz yemekler ile dönüşlerin oldukça olumlu olduğunu anlatan Özkan Ardal (38), “Çiğli ve Aliağa’da şubelerimiz bulunuyor. Üçüncü şubeyi açmak için Torbalı’yı araştırdık ve ihtiyaç olduğu yönünde fikir oluştu. Yer arayışımızı tamamladıktan sonra mekânımızı bir süre önce açtık. Yaptığımız leziz yiyecekleri çok seven Torbalı halkının olumlu geri dönüşleri bizleri mutlu etti. Biz de bu ilgiye teşekkür ederiz” diye konuştu.

‘KISA SÜREDE TORBALILILARA KENDİMİZİ SEVDİRDİK’

Üç yıldır sektörde olduğunu ve her yıl daha da büyüdüklerini anlatan işletmeci Özkan Ardal, Aliağa ve Çiğli’de yakaladığımız başarıyı büyüdüğü yer olan Torbalı’da da sürdürmek istediğini ve bunun için elinden geleni yapacağını söyledi. Ardal, “Torbalı hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe durumunda. Biz de bu gelişime ayak uydurmak istedik. Ben Torbalı’da doğmadım ama burada büyüdüm. Çocukluğum burada geçti. Torbalı halkının işini iyi yapan insanları ne kadar tuttuklarını bilirim. Bizim de amacımız insanlara kendimizi sevdirmek. Bunu da başardığımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.