SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Peynirci Uğur, yılbaşına özel hazırlanan mezeleri satışa sundu

Bu haber 30 Aralık 2020 - 9:16 'de eklendi.

Tepeköy Mahallesi’ndeki Hüseyin Yener Caddesi üzerinde hizmet veren Peynircim By Uğur’da peynir çeşitlerinin yanı sıra yılbaşı için birçok meze çeşidi satışa sunuldu.

Mezeler yemek sofralarında en çok tüketilen yiyeceklerdendir. Değişik lezzetlerin buluşmasıyla elde edilen mezeler hemen hemen herkes tarafından oldukça sevilir. Sevdiklerinize güzel sunumlar eşliğinde servis edebileceğiniz mezeler için Peynirci Uğur, ev yapımı birçok meze çeşidini Torbalılı müşterilerinin beğenisine sundu.

Peynircim By Uğur’da yılbaşına özel yaprak sarması, meze çeşitleri, içli köfte, kazandibi, sütlü tatlılar, peynir tatlısı, şerbetli tatlılar gibi daha birçok ürün de satılıyor.

Yeni yıla gireceklere özel menüleriyle hizmete devam eden işletme, 2021 yılına girmeye sayılı günler kala, 4 günlük sokağa çıkma yasağında yeni yıl coşkusunu evlerinde yaşayacaklara da özel lezzetler sunacak.

Peynircim By Uğur İletişim: 0552 790 07 16

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.