SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Peynirci Uğur, yeniden Perşembe pazarında tezgah açtı

Bu haber 27 Mayıs 2021 - 23:43 'de eklendi.

Torbalı’da bir ilki yaparak evlere peynir servisi başlatan Peynirci Uğur Özdemir, uzun bir aradan sonra tekrar Perşembe pazarına tezgah açtı.

LEZİZ ürünlerini, Tepeköy Mahallesi Hüseyin Yener Caddesi’ndeki yerinin yanı sıra, buradan da ilçe halkına ulaştıracak olan Özdemir’i gören ve tanıyan vatandaşlar alışverişini yaparak ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

ÖZDEMİR: “Bir süre ara verdikten sonra yeniden Perşembe pazarına tezgah açtık. Dileyen müşterilerimiz bundan sonra pazardaki yerimizden de alışverişini yapabilir” diye konuştu.

PEYNİRİ EVLERE SERVİS YAPIYOR

GEÇTİĞİMİZ yılın Kasım ayında kapılarını açan Peynircim By Uğur’da ilçede bir ilki başlatarak 0552 790 07 16 numaraları telefonu arayan müşterilerinin siparişlerini evlerine kadar götüren Uğur Özdemir, başlattığı bu uygulamanın büyük ilgi gördüğünü söyledi.

TEPEKÖY Mahallesi Hüseyin Yener Caddesi üzerinde bulunan işletmede; onlarca peynir çeşitlerinin yanı sıra yoğurt, süt, zeytin çeşitleri, tatlı çeşitleri, sarma, meze çeşitleri, yumurta, tahin-pekmez, mantı, tarhana, bal, tire köy ekmeği, siyaz ekmeği gibi daha birçok ürün satılıyor

MÜŞTERİLERİNE her zaman A kalite ürün sunduklarını anlatan Özdemir, ürün çeşitliliği konusunda zengin bir çeşitliliğe sahip olduklarını belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.