SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Peynirci Uğur, Ramazan’da Torbalı halkının yanında olmaya devam ediyor

Bu haber 20 Nisan 2021 - 9:34 'de eklendi.

GEÇTİĞİMİZ yılın Kasım ayında kapılarını açan Peynircim By Uğur’da Ramazan ayına özel lezzetler uygun fiyata satışa sunuldu. Ramazan ayında özellikle sahurda tüketilebilecek onlarca ürünü satan Uğur Özdemir, açıldığı günden bu yana ilçe halkının uğrak alışveriş mekanları arasındaki yerini aldı.

TORBALI halkının da yakından tanıdığı isim olan Peynirci Uğur’un işlettiği dükkan yoğun ilgi görüyor. Tepeköy Mahallesi Hüseyin Yener Caddesi üzerinde bulunan işletmede; onlarca peynir çeşitlerinin yanı sıra yoğurt, süt, zeytin çeşitleri, tatlı çeşitleri, sarma, meze çeşitleri, yumurta, tahin-pekmez, mantı, tarhana, bal, tire köy ekmeği, siyaz ekmeği gibi daha birçok ürün satılıyor

PEYNİRİ EVLERE SERVİS YAPIYOR

MÜŞTERİLERİNE her zaman A kalite ürün sunduklarını anlatan Özdemir, ürün çeşitliliği konusunda züngün bir çeşitliliğe sahip olduklarını belirtti.

Güleryüzlü hizmet anlayışıyla Ramazan ayında sofraların vazgeçilmez lezzetlerini müşterilerinin ayağına kadar götürdüğünü anlatan Uğur Özdemir, “Evlere servis imkanı sunuyoruz. Bizleri 0552 790 07 16 numaraları telefondan arayan müşterilerimizin siparişlerini bulundukları adrese kadar götürüyoruz” şeklinde konuştu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.