SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Peynirci Uğur dükkan açtı

Bu haber 30 Kasım 2020 - 8:48 'de eklendi.

Torbalı halkının yakından tanıdığı isim olan Peynirci Uğur, Hüseyin Yener Caddesi üzerinde kendi dükkanını açtı.

TORBALI halkının yakından tanıdığı ve peynir almak için gittikleri adreslerin başında gelen Peynirci Uğur, kendi yerini açtı. Tepeköy Mahallesi Hüseyin Yener Caddesi üzerinde bulunan ve eşinin işlettiği Hafize Hatun Geleneksel Lezzetler’i peynir-şarküteri dükkânına çeviren Uğur Özdemir, “Artık Torbalı halkına daha yakınım” dedi. İşletmesinde tüm peynir çeşitlerinin yanı sıra yoğurt, süt, zeytin çeşitleri, tatlı çeşitleri, sarma, meze çeşitleri, yumurta, tahin-pekmez, mantı, tarhana, bal, tire köy ekmeği, siyaz ekmeği gibi daha birçok ürün satışa sunuldu.

‘KESİNTİSİZ VE SÜREKLİ HİZMET İÇİN KENDİ YERİMİ AÇTIM’

YILLARDIR Torbalı’da peynir sektöründe satıcılık yapan ve bu süre zarfında birçok sabit müşteri edinen deneyimli peynirci Uğur Özdemir, artık satışlarını merkezde açtığı dükkanda sürdürecek. Özdemir, “Yıllardır pazarlarda ve çeşitli yerlerde çalıştım. Çok sayıda vatandaşımız gösterdiğim yakın ilgi ve alakadan dolayı benden alışveriş yapıyordu. Artık Torbalı halkına daha yakın olmak ve kesintisiz hizmet verebilmek için kendi dükkânımı açtım. Tüm Torbalı halkını beklerim” şeklinde konuştu.

Peynir diyarı olarak adlandırılan Peynirci Uğur’un dükkânında yaklaşık 60 civarında peynir çeşidi bulunuyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.