SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Petek temizleme işinin ustası

Bu haber 24 Ocak 2018 - 6:49 'de eklendi.

PETEK temizliği, birçok kişinin özellikle kış mevsiminde kabusu olur. Peteklerin tıkanması sonucu ev ısınmaz hale gelir ve soğuk havalarda ev halkının hastalanması an meselesidir. Peki petek temizliği gerekli mi? Bu gibi bir sorun ile karşılaşmamak için devamlı profesyonel petek temizliği yaptırılması gereklidir. Ayrancılar İnönü Mahallesi’nde hizmet veren Gaziemir Petek Temizleme firması, kış aylarında mutlaka yapılması gereken petek temizliği konusunda Torbalılılara hizmet veriyor. Petek temizliğinin faydalarından bahseden Gaziemir Petek Temizleme’nin sahibi Aytaç Kaya, yapılan temizlik sonrasında peteklerin daha verimli çalıştığını ve evin sıcak kalmasını sağladığını söyledi. Kaya, “Üstelik böylece yakıt tasarrufu da yapmış olursunuz” dedi.

‘PETEK KENDİ KENDİNİ TEMİZLEMEZ

“BİRÇOK kişinin önemsemediği ama önemle üzerinde durulması gereken bir konudur” diye sözlerine başlayan Aytaç Kaya, “Ev ve iş yerlerinde ısınmak için kullanılan kombilerden daha fazla verim almak ve daha çok ısınmak için kombi bakımının yanında petek temizliğinin de yapılması gerekir. Kullanıcılar petek temizliği faydaları konusunda pek fazla bilgi sahibi değildir. Zaten kombi bakımı yapan birçok firmada peteklerin temizliğini yapmak için her hangi bir işlemde bulunmazlar. Sadece peteklerini içerisinde olan kirli suyu boşaltıp bu şekilde peteklerin bakımını yaptıklarını söylerler. Bazen de petek içerisine bir kimyasal dökerek peteğin kendi kendini temizlemesini umarlar. İşte bu sizin için bir çözüm değildir” diye konuştu.

PETEKLERİN ISITMAMASININ EN ÖNEMLİ SEBEBİ

PETEK içerisinde ısınmayı sağlamak için kullanılan şeyin şebeke suyu olduğunu anlatan Gaziemir Petek Temizleme’nin sahibi Kaya, “Şebeke suyu içerisindeki kireç ve toprak atıkları peteklerin içerisinde birikerek orada bir tabaka oluştururlar. Gün geçtikçe bu tabaka kalınlaşarak peteklerin ısınmasını ve dolayısıyla da ortamın ısınmasını engeller. Vatandaşlarımız da ısınmak için kombinin derecesini yükseltir. Kombinin bakımını yaptırdığınız halde neden ısıtmadığı konusunda düşünmeye başlarsınız. Ama aslında düşünmeniz gereken şey başkadır. Acaba petekler neden ısıtmıyor, peteklerde mi bir sorun var sizin sormanız gereken asıl soru budur. Eğer peteklerin sadece belli bir kısmı ısınıp yarıdan aşağısı ısınmıyor ise peteklerin altı ısınmıyorsa, kombi sürekli arıza veriyorsa ve kombinin filtresi sürekli tıkanıyor ise işte o zaman sorun peteklerdedir. Bu sorunun kesin çözümü de uzman kişilerin yapacağı petek temizliğindedir” şeklinde konuştu.

HER TÜRLÜ AYRINTIYI DÜŞÜNEREK HAREKET EDİYORUZ

DOĞRU bir şekilde yapılan petek temizliğinin faydalarından bahseden Aytaç Kaya, “Petek temizliği ile petek içerisindeki var olan bütün atıklar temizlendiği için peteğin her yeri kolayca ısınır. Bu sayede de oda daha çabuk ısınır. Kombi daha verimli çalışır ve sık sık arıza yaşanmaz. Peteklerin içi temizlendiği için kombinin derecesini yükseltmenize gerek kalmadan oda daha çabuk ısınır. Bu da tabi ki doğalgaz faturanıza yansır. Faturanızın miktarında yüzde 5 oranında bir azalma görülür. Gaziemir Petek Temizleme firması 2 yıllık tecrübemiz vardır. İşimizi her zaman en iyi şekilde yapmayı kendine amaç olarak belirleyen firmamız, müşterilerini verdikleri hizmetler ile memnun etmektedir. Petek ve kombi temizliğinin yanı sıra yaptığı diğer işlerde de kalitesi ile adından sıkça söz ettirmektedir. Uzman personel ile hizmet veren firmamız petek temizliği yaparken, müşterinin ısınmanızı sağlayacak olan her türlü ayrıntıyı düşünerek hareket ediyoruz. Bu nedenle de peteklerin en iyi şekilde temizlenmesi için elinden geleni fazlası ile yapıyoruz.  Petek ve kombi ile ilgili her türlü sorununuzda 0 554 164 18 80 numaralı telefondan firmamızda ulaşabilirsiniz” dedi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.